Terug

Druktechniek

Condor drukschakelaars voor stuurstroom

toepassingen

Met behulp van 3 toetsen kan de besturing via een LCD-Display worden geprogrammeerd. Verschillende parameters kunnen hier geactiveerd en ingesteld worden. Door middel van een aanwezige real-time klok worden niet alleen de bedrijfsuren en het aantal start/stops per pomp bijgehouden, maar ook worden de opgetreden storingen met datum en tijd bijgehouden in een storingsmenu. De instellingen kunnen worden afgeschermd met behulp van een password. In geval van een storing kan naast de ge├»ntegreerde zoemer (=uitschakelbaar) tevens een externe zoemer en/of alarmlicht worden aangesloten. 

 

De CPS kan desgewenst worden uitgerust met een analoog modem, hoofdschakelaar, trafo (indien geen nul voorhanden is), accu enz.

 

De behuizing heeft een afgescheiden compartiment waarin alle aansluitklemmen in zijn ondergebracht. In dit compartiment kunnen tevens de sim-kaart en de externe antenne worden aangebracht. 

 

Het maximaal vermogen in de standaard uitvoering is 10 Amp. per pomp.  Grotere vermogens in ster/driehoek of via softstarters zijn op aanvraag leverbaar.

Extra info en technische gegevens CPS

Bedieningshandleiding CPS

CPS pompbesturing:

 

De CPS pompbesturing is speciaal ontwikkeld voor toepasssing in de afvalwater- en rioleringstechniek.

Op deze complete besturing kunnen maar liefst 3 verschillende niveautechnieken worden toegepast, te weten: vlotterschakelaars, niveausensor of een luchtdrukmeting. Naast het meten van niveau's stuurt de CPS tot maximaal 2 pompen aan, naar wens werkend als lastwissel of maximaal last. Zaken als fase-volgorde, fase uitval, netbewaking, thermisch/ magnetische motorbeveiliging, aardlekbeveiliging, looptijdbewaking, hoogwater enz. worden allen door de besturing bewaakt.

Accessoires CPS:

GSM Module met accu (wordt gemonteerd op de basis print van de CPS besturing)

Vlotterschakelaar

Pendelschakelaar

Niveausensor

RVS ophanghbeugel

Externe GSM-antenne