Terug

Home

Als exclusieve distributeur voor de BENELUX voeren wij het gehele programma van standaard katalogus-producten als ook specials. 

 

Het standaard programma omvat de navolgende uitvoeringen:

Motorenstekker met draaiknop

 

Deze stekker is naast werkschakelaar tevens voorzien van kortsluit- en instelbare thermische beveiliging tot 25A. De robuuste behuizing met CEE-stekker (16 of 32A) maakt deze uitvoering uitermate geschikt om toe te passen op vaste en mobiele installaties.

Motorenstekker met druktoets

 

De stekker met druktoetsen zijn standaard voorzien van een instelbare thermisch/magnetische beveiliging. Optioneel kan deze stekker worden uitgerust met een onderspannings- en bedrijfs-stroom bewaking. De stekker kan tevens worden uitgerust met een  bedrijfsurenteller. Toe te passen op

vaste en mobiele installaties.

Motorenstekker combi tot 11kW

 

De Combi-stekker biedt de meest optimale beveiliging voor elektro-motoren tot 11kW. Naast werkschakelaar is deze uitvoering tevens standaard voorzien van een hand/auto schakelaar en  voedingskabel met CEE-stekker. functies als omkeerschakeling, fasevolgorde bewaking, onderspannings-beveiliging, dichtheidsbewaking en herstartbeveiliging kunnen optioneel worden gerealiseerd. Toe te passen op vaste en mobiele installaties.

Motorenstekkers:

 

De motorenstekkers van Nolta genieten grote bekendheid in de markt en kent vele toepassingsgebieden voor zowel vaste en mobiele installaties.

Motorenstekker ster/driehoek

 

Voor een lichte aanloop bij zware toepassing is deze stekker bij uitstek geschikt. Standaard is de stekker uitgerust met een nokken-schakelaar, thermische beveiliging en onderspannings- beveiliging. Ook een extern thermokontakt kon op deze stekker worden aangesloten. Toe te passen op vaste en mobiele installaties.

Motorenstekker wandmontage

 

Deze stekker is naast werkschakelaar tevens voorzien van kortsluit- en instelbare thermische beveiliging tot 25A. De robuuste behuizing met CEE-contrastekker (16 of 32A) maakt deze stekker uitermate geschikt om toe te passen op mobiele installaties.

Motorenstekker werk/omkeer

 

Deze stekker met draaiknopbediening kan naast de functie van werk-schakelaar tevens worden gebruikt als omkeer-schakelaar. Een fase-volgorde bewaking is eveneens optioneel te realiseren. Toe te passen op vaste en mobiele installaties. 

Extra info en techn. gegevens

motorenstekker met draaiknop

Extra info en techn. gegevens

motorenstekker werk/omkeer

Extra info en techn. gegevens

motorenstekker met druktoets

Extra info en techn. gegevens

motorenstekker combi tot 5,5kW

Extra info en techn. gegevens

motorenstekker ster/driehoek

Extra info en techn. gegevens

motorenstekker wandmontage

Extra info en techn. gegevens

motorenstekker combi tot 11kW